Kinder

Ce cred altii ...

"O gradinita romaneasca unde vin si englezii. O casa cu curte in vecinatatea Foisorului de Foc; inauntru, tobogane colorate, leagane, un spatiu cu nisip unde cativa prichindei scormonesc cu lopatelele si galetusele. "Copii, hai sa desenam!". Micutii isi lasa jucariile .... "
Ziarul "Adevarul"
Vezi articol

Gradinita Muzzy

Gradinita Muzzy
"A pleasure to learn!"
Gradinita Muzzy este situata in Bucuresti, Sector 2, in apropierea Foisorului de Foc.
Intreg staff-ul Gradinitei Muzzy are o experienta de 13 ani in conducerea institutiilor de invatamant prescolar. In 1999 managerii gradinitei au infiintat una dintre primele gradinite particulare din Bucuresti - Gradinita Bambi, ulterior aceasta si-a schimbat denumirea in Gradinita Little Friends. Gradinita a fost condusa de actualii proprietari pana in 2006, data la care a fost preluata de alt colectiv managerial.
Pe parcursul anilor gradinita a format caractere si s-au descoperit talente. In prezent, primii absolveti ai gradintei sunt tineri foarte bine integrati in scoala si societate.
Ce am putea spune despre noi care sa ne defineasca cat mai bine si sa va ajute in luarea unei decizii referitoare la viitorul copilului Dumneavoastra?
  • ne respectam garantiile pe care le promitem initial
  • ne consideram partenerii Dumneavoastra in educarea copiilor
  • personal calificat cu experienta
  • personal medical cu experienta
  • alimentatie sanatoasa
  • conditii de igiena si siguranta strict respecatete
  • transparenta totatala prin sistemul de supraveghere online

Grupele sunt formate pe criteriul varstei, in cadrul fiecareia accentul punandu-se pe nevoile copiilor atat de igiena, alimentatie cat si de educare si integrare in societate. Suntem de parere ca de la o varsta cat mai frageda copilul acumuleaza informatii pe care, ulterior, le va folosi in dezvoltarea sa.
Legatura cu parintii este esentiala in procesul educational. Prin rapoartele saptamanale si intalnirile lunare cu parintii, procesul de invatare al copilului va fi organizat si constant (atat la gradinita cat si acasa). Implicarea parintilor in procesul educational este extrem de importanta in dezvoltarea copilului pe toate planurile : socio-emotional, fizic, cognitiv, al limbajului si comunicarii.
Gradinita noastra functioneaza de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 18:00. In cadrul programului se desfasoara zilnic sedinte de limba engleza, educatia limbajului, cunoasterea mediului, activitati matematice, educatie plastica respectandu-se curriculum national. In functie de cereri se organizeaza grupe pentru activitati optionale (inot, arte martiale, dans modern, pictura, cursuri pian, etc)